Din 2012 suntem aproape de tine și online, prin consultanță nutrițională profesionistă, realizată de echipa noastră de specialiști. Distanța nu mai contează, timpul îți permite mult mai mult și informațiile din dieta personalizata online pentru tine îți sunt mai accesibile.

Pașii sunt aceeași: MOTIVAȚIA TA, ANALIZA NUTRIȚIONALĂ ȘI ELABORAREA PROGRAMULUI NUTRIȚIONAL

PASUL 1: MOTIVAȚIA TA ESTE TOT CE CONTEAZĂ

EȘTI CU ADEVĂRAT HOTĂRÂT(Ă) să schimbi o parte esențială a modului tău de viață?

Dacă răspunsul este pozitiv, lucrurile sunt clare, bine definite și drumul spre rezultatele dorite este drept.

Însă de cele mai multe ori, răspunsurile la această întrebare pot fi NU sau NU ȘTIU si nu e nimic în neregulă cu aceste răspunsuri.

În aceste situații trebuie identificate și rezolvate cât mai repede problemele de circumstanță sau de esență, care necesită timp, atenție și energie si care nu permit implicarea reală în program.

Înainte de a începe o dieta personalizata online este foarte important să se înțeleagă care este scopul acestui regim. Urmarea corectă și reusita unei diete personalizate online depind de motivația și convingerea persoanei implicate în program.

Schimbarea modului de alimentație este un proces complex și uneori incomod iar a fi pregătit/ă înseamnă a avea autodisciplină, necesară în lupta cu tentația, cu stresorii cotidieni, cu scuzele pe care fiecare și le găsește și acceptă.

La Natural Silhouette sustinerea emoțională și cea motivațională reprezintă primul pas spre reușită în lupta cu kilogramele – Nutriționist acreditat CIO Lygia Alexandrescu.

PASUL 2: ANALIZĂ NUTRIȚIONALĂ

Analiza nutrițională completă face parte din procesul de evaluare nutrițională pe baza unor indicatori de aport, a comportamentului alimentar prezent și trecut, a măsurătorilor antropometrice și biochimice, etc.

Ea reprezintă calea cea mai sigură de identificare a nutrienților care se consumă în cantități necorespunzătoare (prea mari sau prea mici).

În urma acestei analize se identifică și preferințele alimentare, care trebuie să se regăseasca în programul alimentar, fiind punctual de plecare în stabilirea strategiei programului alimentar.

ELABORARE DIETA PERSONAIZATA ONLINE

Pentru a se stabili o dieta personalizată trecem printr-o serie de etape obligatorii pentru o evaluare cât mai exactă a nevoilor nutriționale specifice fiecărei persoane.

Recomandarea în elaborarea programului alimentar se va face pe baza rezultatelor obținute în urmă:

• Evaluării motivaționale
• Analizei statutului nutrițional
• Alegerii alimentelor și combinațiilor alimentare potrivite dar și a preferințelor persoanei evaluate

Daca doresti sa ai parte de una dintre ofertele personalizate, adreseaza-te specialistrilor nostri.