evaluare-fitness-slabire-rapida-silueta-naturala.ro

Evaluare fitness

In cabinetul nostru de Nutritie Sportiva si Educatie Alimentara, Silueta Naturala, se pot masura o serie de parametri fiziologici care evalueaza conditia fizica a unei persone:

  1. Evaluarea Capacitatii Functionale;
  2. Evaluarea Functiei Cardio-respiratorii;
  3. Evaluarea Statutului Fitness;
  4. Analiza Riscului Cardiovascular;
  5. Recomandarea programului de exercitii fizice (valabil si pentru o slabire rapida);

alimentatia in sport - silueta-naturala.ro

Alimentatia in sport

Subiectul alimentatiei in sportul de performanta este unul de mare importanta si in acelasi timp ridica si numeroase semne de intrebare. Este bine stiut faptul ca nutritia influenteaza aproape fiecare proces al organismului, in special pe cele care sunt implicate in producerea energiei si in recuperarea post efort.

Toti sportivii si antrenorii stiu ca alimentatia influenteaza direct performanta sportiva, insa foarte putini sunt cei care stiu cum sa se hraneasca pentru a maximiza efectele acesteia.(majoritatea confunda programul de slabire rapida cu o recomandare de nutritie. Exista o mare diferenta intre dieta personalizata si dietele de slabire rapida adresate tuturor. Aceste metode de slabire rapida nu sunt sanatoase si nu sunt de durata daca nu sunt personalizate de catre un nutritionist sportiv.)

Cresterea puterii si a rezistentei sportivului, reducerea riscului accidentarilor, accelerarea recuperarii dupa antrenament sau competitie, scaderea susceptibilitatii la infectii sau elementele de hidratare inainte, in timpul si dupa efort sunt doar cateva dintre aspectele incluse in programele noastre de nutritie sportiva.