termoterapia-anticelulitica-tratament-anticelulitic-silueta-naturala.ro

Tratamentul anticelulitic consta in impachetarile de slabire, anticelulitice si anti-imbatranire care se efectueaza in clinica noastra. Acest tratament este aplicat cu produse organice unicat, cu termen de valabilitate de 48 de ore. Produsele cu efecte fabuloase asupra pielii sunt concentrate de Fango si Coenzima Q10 – formula activa bazata pe un amestec organic de namol marin si antioxidant coenzima Q10.

Impachetarea corporala cu Fango si Coenzima Q10 este un tratament anticelulitic si antiimbatranire, care ajuta la :

  • scaderea in centimetri;
  • modificarea formei si conturului corporal;
  • intarirea si tonifierea pielii;
  • prevenirea si ameliorarea aparitiei celulitei, a vergeturilor si a ridurilor.

 

Aceasta procedura presupune impachetarea in film osmotic sau benzi de bumbac si, ulterior, in termosauna la 30-40 grade Celsius, dupa aplicarea prealabila a formulelor active direct pe piele, pe toata suprafata corpului. Prin repetarea regulata a acestor proceduri se remodeleaza corpul, se disperseaza si se elimina toxinele care cauzeaza celulita, pielea redevenind ferma!

La Silueta Naturala impachetarile corporale pe baza de substante organice si anorganice naturale detoxifica organismul printr-un proces trans-dermal natural in aceast tratament anticelulitic.

Aceste proceduri corporale de termoterapie anticelulitica au rezultate exceptionale nu numai pentru detoxifiere si pierderea centimetrilor nedoriti, ci au si alte efecte terapeutice: efect de crestere a elasticitatii tendoanelor, ligamentelor, capsulelor articulare, efect decontracturant asupra muschilor cat si efect antialgic.