termoterapia-anticelulitica-tratament-anticelulitic-silueta-naturala.ro
Tratamentul anticelulitic consta in impachetarile de slabire, anticelulitice si anti-imbatranire care se efectueaza in clinica noastra se efectueaza cu produse organice unicat care au termen de valabilitate de 48 de ore. Aceste produse cu efecte fabuloase asupra pielii sunt concentrate de Fango si Coenzima Q10 – formula activa bazata pe un amestec organic de namol marin si antioxidant coenzima Q10.

Impachetarea corporala cu Fango si Coenzima Q10 este un tratament anticelulitic si antiimbatranire ce ajuta la :

1. scaderea in centimetri;

2. modificarea formei si conturului corporal;

3. intarirea si tonifierea pielii;

4. prevenirea si ameliorarea aparitiei celulitei, vergeturilor si ridurilor.

Aceasta procedura presupune impachetarea in film osmotic sau benzi de bumbac si ulterior in termosauna la 30-40 grade Celsius, dupa aplicarea prealabila a formulelor active direct pe piele, pe toata suprafata corpului. Prin repetarea regulata a acestor proceduri se remodeleaza corpul, se disperseaza si se elimina toxinele ce cauzeaza celulita, pielea redevenind ferma.

La Natural Silhouette impachetarile corporale pe baza de substante organice si anorganice naturale detoxifica organismul printr-un proces trans-dermal natural in aceast tratament anticelulitic.

Aceste proceduri corporale de termoterapie anticelulitica au rezultate exceptionale nu numai pentru detoxifiere si pierderea centimetrilor nedoriti, ci au si alte efecte terapeutice: efect de crestere a elasticitatii tendoanelor, ligamentelor, capsulelor articulare, efect decontracturant asupra muschilor, efect antialgic.