electroterapia-silueta-naturala.roElectroterapia musculara este o procedura sigura si simpla, neinvaziva, prin care microcurenti electrici sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulandu-le si determinandu-le sa se contracte controlat. Acest tip de procedura creeaza o cerere uriasa de energie in muschi. Astfel, muschii utilizeaza grasimile din imediata lor vecinatate, arzandu-le in acelasi mod ca in timpul efortului fizic.

ATENTIE!

Rezultatele electroterapiei depind de modul in care au fost amplasati electrozii (conform anatomiei sistemului muscular, urmarindu-se originile si insertiile musculare), altfel procedura devine dureroasa si ineficienta.

Datorita gradului inalt de educatie al kinetoterapeutelor Centrului de Nutritie Sportiva si Educatie Alimentara, Silueta Naturala, se obtin rezultate vizibile chiar si dupa numai cateva sedinte. Dupa primele 12 sedinte se poate vorbi despre o slabire remarcabila in centimetri, pierzandu-se un numar la imbracaminte, iar dupa 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei lipoaspiratii.