Sunt cu adevarat pregatit/a sa schimb o parte esentiala a stilului meu de viata, insemnand modul de a manca? De cele mai multe ori, raspunsurile la aceasta intrebare pot fi “NU” sau “NU STIU” si este foarte important sa intelegi ca nu e nimic in neregula cu aceste raspunsuri. De aceea, in aceste situatii trebuie identificate si rezolvate cat mai repede aspectele de circumstanta sau de esenta, care necesita timp, atentie si energie si care nu permit implicarea reala in programul alimentar.

Daca raspunsul este pozitiv, lucrurile sunt clare, bine definite si drumul spre rezultatele mult asteptate este drept si lin. Iar “dieta personalizata” este raspunsul pe care il cautai!

Inainte de a incepe un anumit regim alimentar este foarte important sa intelegi care este scopul acestui regim! Urmarea corecta si reusita a unui regim alimentar depinde de motivatia si de convingerea persoanei implicate in program. Schimbarea modului de alimentatie este un proces complex si, uneori, incomod. A fi pregatit/a inseamna a avea autodisciplina necesara in lupta cu tentatia, cu stresorii cotidieni, cu scuzele pe care fiecare le gaseste si le accepta.

La “Silueta Naturala” sustinerea emotionala si cea motivationala reprezinta primul pas spre reusita in lupta cu kilogramele!