tanara de azi femeia de maine - silueta-naturala.ro

Astazi, cele mai multe ziare si posturi de televiziune propun tinerelor false modele, care promoveaza incultura, prostul gust si vulgaritatea, ca mijloace facile de a obţine bani si notorietate.

In Europa civilizata, altele sunt reperele: seriozitatea si bunul simţ, grija pentru comunitate, educatia solida, ocrotirea mediului, respectul pentru valori. Si, nu in ultimul rand, deplina egalitate de sanse. La mijloc nu este neaparat simplul altruism, ci o ratiune practica: in aceste tari, s-a inţeles adevărul zicalei: „In spatele reusitei unui bărbat, exista intotdeauna o femeie puternica!”

De aceea, noi, lazaristele, care ne consideram -nu fara temei- exponentele unei demne Romanii europene, trebuie sa ne alegem cu grija veritabile modele feminine. De cele mai multe ori, nu le vom ca uta printre vedetele de televiziune (deşi ele nu vor lipsi), ci printre femeile discrete, care prin invatatura, talent, munca si curaj şi-au construit cariere de succes si s-au pus īn slujba oamenilor.

ACESTE femei au ceva de spus! Va invitam sa le ascultăm impreuna. Merita!

Va aşteptam, luni, 12 decembrie, ora 12:00, la Sala de Festivitati pentru o dezbatere deschisa despre influenta nutritiei in viata noastra!

Invitata: Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu

  • Presedintele Societatii Romane de Educatie Nutritionala
  • Nutritionist Sportiv acreditat de Comitetul International Olimpic
  • Membru International Society for Nutrition Education
  • Membru European College for Sport Sciences
  • Membru European Society for Clinical Nutrition