promovarea-unui-stil-de-viata-sanatos-silueta-naturala.ro

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a finalizat organizarea cursurilor de gatit si de pregatire pentru o viata sanatoasa pentru copii, profesori si angajati ai municipalitatii din Bucuresti, organizate in cadrul proiectului “1-2-3 – Let’s go! – Promovarea unui stil de viata sanatos pentru copiii din Bucuresti”, co-finantat prin Programul Mecanismului Financiar EEA – Granturi EEA si Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Cursurile au avut loc la Golden Tulip Hotel, in cadrul acestora fiind prmovate adoptarea unui stil de viata sanatos prin alimentatie si miscare. In total, timp de 30 de zile (pana la data de 30 aprilie, 2011), 600 de copii si 1.000 de profesori si angajati ai administatiei publice locale din Municipiul Bucuresti au participat la cursurile de promovare a unui stil de viata sanatos, de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00.

Copiii si profesorii au participat la cursul „Mananca sanatos si fii activ! – ghid de alimentatie adecvata pentru scolari”, sustinut de nutritionistul acreditat C.I.O., Lector univ. dr. Lygia Alexandrescu.

La sfarsitul cursului a avut loc ceremonia de inmanare a diplomelor, a sortului de bucatar si prezentarea materialelor informative ale campaniei de promovare a unui stil de viata sanatos de catre membrii echipei de implementare a proiectului.